Solo

Passie. Energie. Gedrevenheid.

 

Solo

Als solist is er in de afgelopen jaren bij mij veel gebeurd. Nadat ik veel in bands gezongen had kwam het steeds vaker voor dat men mij als solist inhuurde. Ik word op dit moment geregeld ingehuurd voor bedrijven die een finalenummer gezongen wilden hebben, maar ook voor evenementen die ‘vocaal geopend’ dienen te worden. De variëteit van deze projecten vind ik altijd geweldig.

 

Gast

Ook word ik gevraagd om tijdens relatieconcerten en theaterproducties te zingen. Dit doe ik zowel voor professionele orkesten (o.a. Orkest van de Koninklijke Luchtmacht) maar ook voor amateurorkesten (o.a. Thomas à Kempis Orkest, Zwolle).

 

Studio

Daarnaast is er natuurlijk ook nog mijn studiowerk. Regelmatig word ik gebeld om koorpartijen in te zingen voor diverse artiesten of films. Zo heb ik onlangs de vocalen opgenomen voor de tekenfilm Happy Feet 2 (Disney/Pixar) en de animatieserie Phineas & Verb.

 

Wil je meer info? Mail me gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.